Vierde vestiging Medifit geopend

15.12.2017
5 minuten lezen
Nieuws

Na maanden van bouwen was het eindelijk zover: de opening van onze vierde locatie. Neem snel een kijkje op de Churchillstraat.

Na maanden van bouwen was het eindelijk zover: de opening van onze vierde locatie. Neem snel een kijkje op de Churchillstraat.

“Regelmatig horen wij van patiënten in Voorthuizen en Kootwijkerbroek dat zij het prettig vinden om meerdere typen zorg onder één dak te ontvangen.” Aan het woord is Ronald Uyterwaal, mede-eigenaar van Medifit. Naast het gemak speelt ook snelheid hierbij een grote rol. “De lijnen zijn kort, de therapeuten kunnen snel schakelen met de huisarts. Deze vorm van geïntegreerde zorg past volledig binnen onze visie en is een belangrijke reden geweest om een nieuwe vestiging van Medifit te openen, in het nieuwe zorgcentrum aan de Churchillstraat in Barneveld.” In dit splinternieuwe pand werkt Medifit nauw samen met huisartsenpraktijk Pauwels, logopedie- en dyslexiepraktijk Meering & Veerman en Apotheek Barneveld.

De locatie is ideaal, tegen het centrum aan en met gratis parkeergelegenheid. “Wij zijn zeer tevreden met dit pand. Het is ruim opgezet, heeft veel lichtinval en is van alle moderne gemakken voorzien. Het is gebouwd volgens de nieuwste inzichten en de wensen van zorgverleners en gebruikers.”

Sinds half oktober werken fysiotherapeuten Robert Boereboom en Madelon Kamp op de nieuwe locatie, waar Medifit beschikt over twee behandelkamers, een eigen ontvangstbalie en een oefenruimte met de nieuwste apparatuur.

Lijkt het u leuk om een kijkje te komen nemen? U bent van harte welkom in het zorgcentrum aan de Churchillstraat 77B in Barneveld. Loop even binnen of maak een afspraak via 0342 – 21 90 68.