E-mail
robbin@medifit.nl

Telefoon
0342 - 414 515

Specialisme
Lymfedrainage

Robbin Lam

Sinds 2010 werkt Robbin bij Medifit.

'Al vanaf jongs af aan ben ik veel bezig geweest met sporten. Dat ik een actief beroep ging uitoefenen was dus al vroeg duidelijk. Fysiotherapie is een combinatie van een actief beroep, sport en mensen helpen. Een perfecte mix als je het aan mij vraagt.

Wat ons beroep zo bijzonder maakt is dat ondanks dat het laagdrempelig is om bij ons te komen, je hebt namelijk geen verwijzing nodig, we wel veel tijd hebben voor de mensen. Dit zorgt ervoor dat je ook écht de tijd hebt om naar mensen te luisteren en ze te helpen. Dit is een mooie basis om een vertrouwensband te creëren, wat de behandeling vaak ten goede komt.

Ik ben gespecialiseerd in de richting oncologische fysiotherapie. Daarbij ben ik vaak met neurologische problematiek bezig en pas ik veel oedeemtherapie toe. Het oncologische behandeltraject is vaak erg intensief en heeft veel impact. Mensen hebben veel meegemaakt en juist daarom is het zo goed dat we de tijd hebben. Het is fijn om te zien dat je mensen ziet opknappen. Daarnaast is het waardevol om mensen die niet meer genezen te kunnen helpen bij het onderhouden of zelfs verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Mijn stijl van aanpak zou ik omschrijven als een luisterend oor, waarbij ik probeer om de cliënt op zijn of haar gemak te stellen. Als het nodig is pak ik de cliënt bij de hand en help ik diegene in de juiste richting. Met als doel om zo goed mogelijk het leven van voorheen weer te kunnen oppakken.

Om zelf fit te blijven voetbal ik al bijna mijn hele leven bij SDVB en probeer ik daarnaast veel te fietsen en te wandelen. Ook speel ik in het zaalvoetbalteam van Medifit. Ik probeer cliënten te motiveren tot een actieve en gezonde levensstijl. Waarbij ik hoop het goede voorbeeld te geven.'

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak belt u naar één van onze medewerkers op onderstaande telefoonnummers (graag tussen 8.00 en 17.00 uur).

Vestiging Medifit Barneveld 0342 - 414 515
Vestiging Medifit Voorthuizen 0342 - 476 900
Vestiging Medifit Kootwijkerbroek 0342 - 442 221

 

Ervaart u klachten tijdens het lopen?
Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten!