Robbin Lam

In 2010 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds die tijd ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Medifit.

De reden om voor een hulpverlenend beroep te kiezen was om mensen te kunnen helpen bij hun specifieke, individuele problemen. Binnen de fysiotherapie is dit voornamelijk op fysiek gebied, maar tijdens de opleiding in Rotterdam werd destijds ook psychologie bij het vakkenpakket betrokken. De invloed van de hersenen op verschillende lichamelijke klachten kwam hierin onder andere aan bod. Dit vond ik een erg interessant en leuk vakgebied, waardoor ik van 2012 tot 2016 psychologie heb gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Voor mijn afstudeerscriptie heb ik onderzoek gedaan naar vermoeidheid na kanker, waarbij zowel een fysiotherapeutische als een psychologische behandelvorm onderzocht werd.

Na 6,5 jaren bij Medifit te hebben gewerkt als fysiotherapeut, heb ik me nadien gespecialiseerd als oedeemfysiotherapeut en ben ik vanuit deze functie werkzaam geweest binnen de oncologische fysiotherapie bij gespecialiseerde praktijken in Utrecht en Enschede. Om ook mensen in de regio Barneveld te kunnen helpen bij het verminderen van hun klachten tijdens en/of na kanker, ben ik sinds de zomer van 2018 weer terug bij Medifit, op maandag en donderdag. Graag wil ik u motiveren om in beweging te komen. Ongeacht in welke fase van de ziekte u zich bevindt.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak belt u naar één van onze medewerkers op onderstaande telefoonnummers (graag tussen 9.00 en 13.00 uur).

Vestiging Medifit Barneveld 0342 - 414 515
Vestiging Medifit Voorthuizen 0342 - 476 900
Vestiging Medifit Kootwijkerbroek 0342 - 442 221

 

Ervaart u klachten tijdens het lopen?
Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten!