Fysiotherapie Medifit Voorthuizen

Voor fysiotherapie in Voorthuizen gaat u naar Medifit. Medifit Voorthuizen is de specialist in fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en heeft volop trainingsfaciliteiten in Voorthuizen. U kunt direct een afspraak maken met een fysiotherapeut in Voorthuizen. Dit kan zonder verwijzing van een huisarts of orthopeed.

Fysiotherapie
De fysiotherapeuten van Medifit Voorthuizen behandelen al uw klachten vanuit de filosofie ‘Uw beweging is onze zorg’. De fysiotherapie is er gericht dat u snel weer herstelt. De fysiotherapeut bij Medifit in Voorthuizen zorgt voor een actieve behandelingswijze, waarbij de fysiotherapie zal zorgen voor het verhogen van de belastbaarheid van een geblesseerd lichaamsdeel.

Manuele therapie
Onze fysiotherapeut past manuele therapie toe bij pijn in een gewricht of als u een gewricht slecht kunt bewegen. Na een behandeling zullen de gewrichten weer beter functioneren en gaat bewegen makkelijker. Manuele therapie is voor alle leeftijden. Lees meer over manuele therapie in Voorthuizen.

Kinderfysiotherapie Voorthuizen
Fysiotherapie voor kinderen is een specialistische vorm binnen de fysiotherapie. In Voorthuizen kunt u voor kinderfysiotherapie terecht bij Medifit. Kinderfysiotherapie geldt voor zowel baby’s, peuters en kinderen die te weinig motorische ervaring opdoen. Door meer oefening met de kinderfysiotherapeut van Medifit krijgt uw kind een bepaalde noodzakelijke vaardigheid onder de knie. Lees meer over kinderfysiotherapie in Voorthuizen.

Trainingsfaciliteiten Medifit Voorthuizen
Naast fysiotherapie vindt u bij Medifit uitstekende trainingsfaciliteiten. De trainingsapparatuur in Voorthuizen is van het kwaliteitsmerk Technogym. De apparatuur is zo ingesteld dat deze voor alle doelgroepen geschikt is. Zowel voor opbouw van conditie, revalidatie tot herstel van een ernstige ziekte. Lees meer over trainingsfaciliteiten in Voorthuizen.

Fysiotherapie: afspraak maken in Voorthuizen
Tijdens het eerste bezoek bespreken wij samen met u het behandeldoel en wordt er een stappenplan voor fysiotherapie gemaakt om u de juiste behandeling te geven. Fysiotherapie Medifit Voorthuizen heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Op de pagina Verzekering vindt u meer informatie over fysiotherapie en zorgverzekering. Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF en in het BIG-register. Een BIG-registratie verleent duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.

Ervaart u klachten tijdens het lopen?
Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten!