Partners

Om de beste kwaliteit aan onze patiënten te bieden werken wij veel samen met bijvoorbeeld zorgaanbieders en sportverenigingen. Op deze pagina stellen wij onze partners aan u voor.

Meander MC Amersfoort
Medifit werkt als PlusPraktijk nauw samen met de afdeling Orthopedie van het Meander MC. De samenwerking, met de naam Fysiozorgplan, heeft als doel om de kwaliteit van zowel de orthopedie als van de fysiotherapie te verbeteren. Lees meer over Fysiozorgplan.

Podotherapeutisch Centrum RondOm
Een podotherapeut kan u helpen bij klachten aan uw voeten en enkels. Of klachten aan uw knieën, heupen, bekken, rug en zelfs uw nek en schouders. Medifit werkt samen met het Podotherapeutisch Centrum in Leusden.

Haptotherapie
Haptotherapie is een persoonsgerichte therapie om de patiënt weer in contact te brengen met zijn of haar gevoelens. En daarmee met zichzelf. Medifit werkt alleen samen met haptotherapeuten die bij een erkende beroepsvereniging zijn aangesloten. Voor de meeste zorgverzekeraars is dit een voorwaarde om tot (gedeeltelijke) vergoeding over te gaan. Wij werken samen met Haptopraxis.

Logotherapie
De Praktijk voor Logopedie en Dyslexie Barneveld is een allround logopediepraktijk. U kunt hier terecht met vragen op het gebied van spraak, taal, stem en gehoor. Ook is deze praktijk gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van lees- en spellingmoeilijkheden en van dyslexie, bij kinderen, jongeren en volwassenen. Meer informatie leest u op logopediebarneveld.nl.

SlaapID
Fysiotherapeuten van Medifit werken samen met de experts van Beddenspecialist. Veel fysieke klachten kennen hun oorsprong in de slaapsituatie. Met SlaapID van Beddenspecialist is het mogelijk om een relatie te leggen tussen de klachten en de slaapomstandigheden. Klik hier voor meer informatie over SlaapID.

PlusPraktijk biedt extra kwaliteit
Bij Medifit is topkwaliteit gegarandeerd door een tweejaarlijkse audit en controle door zorgverzekeraars. Medifit is de enige PlusPraktijk in de gemeente Barneveld. ‘PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die aantoonbaar goede kwaliteit van zorg leveren, bovenop de eisen van de beroepsvereniging’, geeft Ellen Petersen, relatiemanager paramedische zorg bij Zilveren Kruis Achmea, aan.

-> Meer informatie over Menzis TopZorg
-> Meer informatie over PlusPraktijk ZilverenKruis Achmea

Sport en blessures zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij Medifit komen dan ook veel sporters. Onze fysiotherapeuten zijn ook actief bij verschillende sportverenigingen in Barneveld. Op vrijwillige basis wordt er tijdens het inloopspreekuur advies gegeven en onze fysiotherapeuten zijn aanwezig bij wedstrijden van het eerste team voor begeleiding en blessurebehandeling.

 • Voetbalvereniging SDV Barneveld
  Elke maandag is fysiotherapeut Arjan de Bruijn tussen 19 en 20 uur aanwezig om voetballers van SDVB te behandelen en om advies te geven. Alle leden van de voetbalvereniging zijn van harte welkom.
 • Volleybalvereniging SSS
  Twee keer per week is er een fysiotherapeut bij SSS te vinden. Mariëlle Kessenich-Janssen en Frouke Jansen-Takken wisselen elkaar af. Naast het inloopspreekuur staan de fysiotherapeuten de spelers van Heren 1 bij tijdens de eredivisiewedstrijden.
 • Hockeyvereniging MHCB
  Robert Boereboom is twee keer in de week te vinden als fysiotherapeut bij MHCB. Op woensdag tussen 18 en 19 uur zijn alle leden welkom met hun vragen en kwetsuren. Daarnaast hebben spelers van het eerste team een extra mogelijkheid om vrijdags bij de fysiotherapeut langs te gaan.
 • Tennisclub LTC Barneveld
  Bij wedstrijden in de tenniscompetitie is er altijd een fysiotherapeut van Medifit aanwezig voor advies en om spelers direct te helpen bij lichamelijke klachten.

Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief