Wessel Kampen

Mijn studie fysiotherapie heb ik in 2001 afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Vervolgens ben ik gaan werken als fysiotherapeut bij Defensie in 't Harde. Hier kwam ik in aanraking met sportrevalidatie. Door middel van het volgen van diverse cursussen heb ik me gespecialiseerd in sportrevalidatie en Medical Taping.

Na vijf jaar heb ik de overstap gemaakt naar een particuliere praktijk in Leusden. Hier was het patiëntenaanbod veel gevarieerder en zodoende kwam ik in contact met patiënten met nek- en kaakklachten. Dit sprak mij zo aan dat ik me heb gespecialiseerd in het behandelen van kaakklachten. Hiervoor heb ik in 2008 de cursus Temporo Mandibulaire Dysfuncties gevolgd. Bij deze manier van behandelen ligt de focus op het verhelpen van functiestoornissen van de kaak.

Om nog meer inzicht te verkrijgen in klachten van de kaak en de daarbij behorende aangezichts- en hoofdpijnklachten ben ik recentelijk afgestudeerd als CRAFTA-therapeut. De CRAFTA-therapeut heeft specifieke kennis in de anatomische structuren van hoofd, hals, nek en schedel. De CRAFTA-therapeut herkent en behandelt kaakproblemen, aangezichtspijn, hoofdpijn en specifieke cervicale klachten (halswervelklachten).

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt u naar één van onze medewerkers op onderstaande telefoonnummers (graag tussen 8.00 en 17.00 uur).

Vestiging Medifit Barneveld                         0342 - 414 515

Vestiging Medifit Voorthuizen                     0342 - 476 900

Vestiging Medifit Kootwijkerbroek             0342 - 442 221

Ervaart u klachten tijdens het lopen?
Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten!