Sven van den Heuvel

Sinds oktober 2015 is Sven fysiotherapeut bij Medifit.

'Toen ik te maken kreeg met wat kleine sportblessures in mijn jeugd kwam ik in aanraking met het vak fysiotherapie. Ik vond het bijzonder hoe je blessures kan oplossen door middel van fysiotherapie. Hierdoor is de interesse in het vak ontstaan. Die interesse in combinatie met dat ik het leuk vind om met mensen te werken heeft ervoor gezorgd dat ik de opleiding tot fysiotherapeut ben gaan doen. En nu werk ik vanaf 2015 al bij Medifit.

Wat mijn werk zo leuk maakt is het helpen van mensen en de diversiteit hiervan. Ik behandel veel verschillende klachten en heb patiënten van jong tot oud. Zo is geen dag hetzelfde en juist die afwisseling is dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Ik probeer met mijn werk mensen zo vrij en fit mogelijk te laten bewegen, maar om zelf fit te blijven sta ik al jarenlang drie keer per week op het voetbalveld. Een goede manier van ontspanning.

Als fysiotherapeut probeer ik constant up-to-date te zijn van alle ontwikkelingen. Zo kan ik onder andere patiënten verhelpen van hun klachten door middel van dry needling, maar ook volg ik verschillende congressen en cursussen zoals motivational interviewing. Allemaal om de beste zorg te bieden aan onze patiënten!

Mijn manier van aanpak zou ik omschrijven als sociaal. Ik probeer bij de patiënten zelfinzicht te creëren en vertrouwen te winnen. Dit is vaak al de helft van de behandeling, want als de wil er is zal het resultaat vaak ook volgen.

De kracht van Medifit is het gezellige en hechte team. We overleggen, sparren en zo nodig dragen we een patiënt over naar een van onze collega’s. Alles voor de beste zorg voor de patiënt.'

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt u naar één van onze medewerkers op onderstaande telefoonnummers (graag tussen 8.00 en 17.00 uur).

Vestiging Medifit Barneveld                          0342 - 414 515

Vestiging Medifit Voorthuizen                     0342 - 476 900

Vestiging Medifit Kootwijkerbroek           0342 - 442 221

Ervaart u klachten tijdens het lopen?
Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten!