Robert Boereboom

Het menselijk lichaam heeft mij altijd gefascineerd. Toen ik op mijn 14e vanwege lichamelijke klachten niet goed meer kon hockeyen, ben ik bij Medifit (Ronald Uyterwaal) geweest om van mijn klachten af te komen. Binnen enkele behandelingen kon ik weer klachtenvrij hockeyen. Dit vond ik zo fantastisch dat ik op dat moment besloot fysiotherapeut te willen worden.

In 2008 ben ik aan mijn opleiding fysiotherapie begonnen aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan. Van april tot en met juli 2012 heb ik bij Medifit mijn eindstage gedaan. Na deze met succes af te hebben gerond, ben ik in september 2012 begonnen met waarnemingen bij Medifit, wat er toe leidde dat ik in februari 2013 deeltijd ben aangenomen.

Binnen mijn vak als fysiotherapeut vind ik het ontzettend leuk om met sporters te kunnen en mogen werken, omdat ik zelf ook een fanatiek sporter ben. Naast mijn werk binnen de praktijk ben ik als fysiotherapeut ook op de plaatselijke hockeyclub (MHC Barneveld) te vinden met een inloopspreekuur op de woensdag. Hier kunnen eventuele blessures met mij besproken worden en advies over lichamelijke klachten. Verder probeer ik met de club te werken aan een stuk blessurepreventie voor alle leden.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak belt u naar één van onze medewerkers op onderstaande telefoonnummers (graag tussen 9.00 en 13.00 uur).

Vestiging Medifit Barneveld 0342 - 414 515
Vestiging Medifit Voorthuizen 0342 - 476 900
Vestiging Medifit Kootwijkerbroek 0342 - 442 221
Ervaart u klachten tijdens het lopen?
Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten!