Marcel Appelman

In 2002 ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Medifit in Barneveld en sinds 2008 ook in onze dependance in Kootwijkerbroek.

Mijn hele leven ben ik bezig geweest met sport. Door het sporten ben ik erg geïnteresseerd geraakt in het menselijk bewegen. Het was dus voor mij een logische keuze om fysiotherapie te gaan studeren. In 2004 ben ik ook begonnen met de opleiding tot manueel therapeut, aangezien ik gemerkt heb dat het bewegend functioneren van de mens mijn passie is en dan met name op het gebied van de wervelkolom. In 2008 heb ik deze opleiding afgerond. Begin 2011 heb ik mijn master behaald binnen de manuele therapie en ik heb gemerkt dat ik nu een nog duidelijkere relatie kan leggen tussen mijn eigen praktisch handelen en wat er bekend is binnen de wetenschap. Dit heeft voor een enorme verrijking van mijn werkzaamheden als fysio- en manueel therapeut binnen de praktijk gezorgd. Ik vind het belangrijk om samen met mijn collega’s de best mogelijke zorg te verlenen aan onze patiënten. Vakkennis is daar een essentieel onderdeel van, daarom volg ik jaarlijks meerdere cursussen en congressen om op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vak.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak belt u naar één van onze medewerkers op onderstaande telefoonnummers (graag tussen 9.00 en 13.00 uur).

Vestiging Medifit Barneveld 0342 - 414 515
Vestiging Medifit Voorthuizen 0342 - 476 900
Vestiging Medifit Kootwijkerbroek 0342 - 442 221
Ervaart u klachten tijdens het lopen?
Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten!