Madelon Kamp

Sinds half juli 2016 is Madelon werkzaam bij Medifit als fysiotherapeut.

‘Op een bijzondere manier ben ik het vak ingerold. Ik kwam in aanraking met fysiotherapie, doordat mijn moeder een cursus Personal Training ging doen. Haar leerstof wekte mijn interesse en zo ben ik in het vak fysiotherapie gerold. Sporten heb ik altijd al gedaan, dus die interesse was er al. Het leuke aan fysiotherapie vind ik de afwisseling, elke dag en iedere patiënt is anders. Iedere patiënt is uniek en krijgt een eigen behandelplan. 

Bij Medifit staat teamwork voorop, we doen vaak een beroep op elkaars kennis en expertise, zo leren we veel van elkaar en kunnen we patiënten in de meeste gevallen verder helpen. Behalve dat is het team erg gezellig, ook niet geheel onbelangrijk. 

Momenteel ben ik bezig met de master musculoskeletale revalidatie zodat ik patiënten met sportgerelateerde klachten nog beter kan helpen. Het bijzondere aan deze master is dat ik ook een stuk manuele therapie meekrijg, dit helpt extreem, bijvoorbeeld bij het behandelen van patiënten die last hebben van hun rug tijdens het sporten. Verder ben ik ook nog fysiotherapeut van SSS Heren 1. Tijdens het wedstrijdseizoen ben ik altijd bij de wedstrijden aanwezig om de sporters te behandelen voor en na de wedstrijd, maar ook op andere momenten kunnen ze bij mij terecht. Het is mooi om ze het hele seizoen te helpen en ondersteunen. 

Als ik niet aan het werk ben sport ik meestal. 4 keer in de week ben ik op de atletiekbaan te vinden. Dit doe ik in Amersfoort. Hoe ik balans houd in mijn leven? Af en toe nee zeggen, en ook ontspannen, bijvoorbeeld door lekker met de honden in het bos te wandelen.’

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak belt u naar één van onze medewerkers op onderstaande telefoonnummers (graag tussen 8.00 en 17.00 uur).

Vestiging Medifit Barneveld 0342 - 414 515
Vestiging Medifit Voorthuizen 0342 - 476 900
Vestiging Medifit Kootwijkerbroek 0342 - 442 221
Ervaart u klachten tijdens het lopen?
Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten!