Johanna Baar

Johanna is in mei 2015 bij Medifit in dienst getreden als bekkenfysiotherapeut,  zodat beter voldaan kan worden aan de grote behoefte aan bekkenfysiotherapie.

‘In 1982 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in Wageningen en werk ik nu bij Medifit. Door mijn passie voor de zwangere vrouw en bekkenbodemproblematiek, zowel bij mannen als vrouwen, ben ik in 2007 de driejarige opleiding voor geregistreerd bekkenfysiotherapeut gaan volgend. Sindsdien behandel ik hoofdzakelijk nog deze patiëntengroep. 

De problematiek binnen de bekkenfysiotherapie is vaak intiem en complex en hierin vind ik ook de uitdaging van het vak. Samen met de patiënt komen tot een goede oplossing of betere kwaliteit van leven. Alina en ik bundelen onze kennis en hopen op die manier de patiënt nog beter van dienst te zijn. De samenwerking met andere collega's binnen de praktijk met hun specialisaties heeft daarbij voor de patiënt een grote meerwaarde.

Naast mijn werk als bekkenfysiotherapeut heb ik veel ervaring als zwangerfitdocent.'

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt u naar één van onze medewerkers op onderstaande telefoonnummers (graag tussen 8.00 en 17.00 uur).

Vestiging Medifit Barneveld 0342 - 414 515
Vestiging Medifit Voorthuizen 0342 - 476 900
Vestiging Medifit Kootwijkerbroek 0342 - 442 221
Ervaart u klachten tijdens het lopen?
Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten!