Arjan de Bruijn

Sinds 2003 mede-eigenaar van Medifit.

‘Mijn vader is de grondlegger van de praktijk en hierdoor mocht ik regelmatig meekijken. Hierdoor is mijn passie voor fysiotherapie ontstaan. Ik vind het een leuke een uitdaging om mensen te helpen met hun probleem. Elke patiënt is bijzonder en zo is ook elke hulpvraag bijzonder. Dit  zorgt ervoor dat we er veel diversiteit in ons werk is en er dus geen dag hetzelfde uitziet. Dit in combinatie met hoogtepunten, zoals de opening van verschillende locaties of de uit-behandeling van tevreden patiënten, maakt dat ik nog geen dag spijt heb gehad dat ik dit beroep heb gekozen. 

Ons vak verandert continu. Wetenschappelijk, maar ook op het gebied van verschillende behandelmethodes. Om hiervan up to date te blijven volg ik diverse cursussen voor extra verdieping in mijn specialismes wervelkolomklachten, schouderklachten en knieklachten. Denk aan een cursus over chronische lage rug klachten. Zo kunnen we ook de beste behandelmethode bieden aan de patiënt.

Ik probeer alle patiënten zo persoonlijk mogelijk te benaderen. Dit doe ik door hen op hun gemak te stellen, een laagdrempelige benadering, maar daarnaast ook mijn deskundigheid uit te stralen. Na al die jaren in het vak gaat dit inmiddels allemaal vanzelf. 

De kracht van Medifit is dat we veel disciplines in huis hebben. Voor bijna elke hulpvraag hebben wij een passend aanbod van therapeuten. Daarnaast is er een persoonlijke sfeer, natuurlijk met een deskundig randje. 

Om zelf fit te blijven probeer ik minimaal een keer per week te hardlopen. Ook ga ik met veel plezier ieder jaar twee keer skiën. En daarnaast is een gezonde levensstijl ook belangrijk. Ik pak zoveel mogelijk de fiets in plaats van de auto. Dit is dan ook één van de dingen die ik probeer over te dragen op mijn patiënten; dat een actieve levensstijl erg belangrijk is.'

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak belt u naar één van onze medewerkers op onderstaande telefoonnummers (graag tussen 8.00 en 17.00 uur).

Vestiging Medifit Barneveld 0342 - 414 515
Vestiging Medifit Voorthuizen 0342 - 476 900
Vestiging Medifit Kootwijkerbroek 0342 - 442 221

 

Ervaart u klachten tijdens het lopen?
Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten!