Alina Kooistra

Alina werkt sinds 2001 bij Medifit.

‘De keuze voor het beroep fysiotherapeut is ontstaan doordat ik het leuk vind om met mensen te werken en hen te helpen inzicht te krijgen in hun klachten. Dit om meer bewustzijn te creëren zodat zij in combinatie met gerichte adviezen en oefentherapie zo optimaal mogelijk kunnen werken aan hun herstel.

In 1990 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2013 heb ik de 3-jarige masteropleiding bekkenfysiotherapie afgerond.

Door mijn specialisatie is mijn beroep nog leuker omdat ik een veel persoonlijker contact met de patiënt heb. De patiënt moet zich op zijn gemak (vertrouwd) kunnen voelen bij mij. Bekken(-bodem) klachten worden niet makkelijk bespreekbaar gemaakt en zijn vaak complex. Daarnaast gaat het om een intiem gebied waar emoties bij komen kijken. Daarom ga ik voor een meer persoonlijke benadering, waarbij ik ook verder kijk dan alleen de klacht.

Om van alle ontwikkelingen op het gebied van de bekkenfysiotherapie op de hoogte te blijven zorg ik ervoor dat ik verschillende cursussen volg. Zo blijf ik up-to-date. Het plezierige om bij een grote praktijk als Medifit te werken met meerdere specialisaties is dat we onderling makkelijk kunnen overleggen, feedback kunnen vragen of indien nodig een consult te regelen bij een collega.

Om zelf fit te blijven naast mijn werk wandel ik graag en veel met onze hond, werk ik graag in onze grote tuin en doe ik aan yoga.’

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak belt u naar één van onze medewerkers op onderstaande telefoonnummers (graag tussen 8.00 en 17.00 uur).

Vestiging Medifit Barneveld 0342 - 414 515
Vestiging Medifit Voorthuizen 0342 - 476 900
Vestiging Medifit Kootwijkerbroek 0342 - 442 221

 

Ervaart u klachten tijdens het lopen?
Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten!