Alina Kooistra

In 1990 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Midden Nederland (HMN) in Utrecht. Wat ik het leukste aan het vak vindt, is om mensen inzicht te geven in de anatomie en werking van het lichaam (bekken/bekkenbodemgebied) in relatie tot hun klachten en hoe hier het beste mee om te gaan om tot herstel te komen.

Na mijn afstuderen heb ik eerst een half jaar als fysiotherapeute in Amerika gewerkt, daarna ben ik via Lunteren en Zeist in Barneveld terechtgekomen, waar ik nu alweer bijna 12 jaar werk.

Vanaf 1996 ben ik me gaan verdiepen in klachten rondom het bekken(bekkenbodem)gebied waarvoor ik diverse cursussen heb gevolgd. Vanaf 2009 behandel ik alleen nog patiënten met deze klachten. In 2010 ben ik gestart met de 3-jarige opleiding Master Bekkenfysiotherapie om mij hierin verder te bekwamen en officieel als bekkenfysiotherapeute geregistreerd te worden. Deze opleiding heb ik in juni 2013 afgerond en ik ben nu een geregistreerde bekkenfysiotherapeute.

Naast de specialisatie bekken/bekkenbodem, heb ik nog twee aandachtsgebieden: ademhaling & ontspanning en het kaakgebied.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt u naar één van onze medewerkers op onderstaande telefoonnummers (graag tussen 8.00 en 17.00 uur).

Vestiging Medifit Barneveld 0342 - 414 515
Vestiging Medifit Voorthuizen 0342 - 476 900
Vestiging Medifit Kootwijkerbroek 0342 - 442 221

 

Ervaart u klachten tijdens het lopen?
Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten!